Verliefd

Het dating spel via Parship dating is zo leuk…. in het begin. Het is geweldig om nieuwe mensen te ontmoeten, je mooi aan te kleden, een nieuw restaurant uit te proberen. Maar voor mij liep het datingspel via Parship dating uiteindelijk zijn beloop en mijn hart vertelde me dat ik klaar was voor iets stabielers, consistenter en langduriger. Het probleem is natuurlijk dat de “tools” die ik had gebruikt om naar links of rechts te vegen, heel anders waren dan de tools die ik nodig had om een partner voor de lange termijn te kiezen. Als je dus opzoek bent naar een serieuze relatie via Parship dating, dan wil je deze tips niet missen!

Partner zoeken

Level Up Your Mindest

Dit is, denk ik, het belangrijkste stuk van het overschakelen van de datingmodus naar de lange termijn relatiemodus. Dit is de verschuiving van het terloops verkennen van de datingscène, zoals, “O, ze is leuk, misschien ga ik wel met haar uit en kijk ik wat er gebeurt,” naar de beslissing dat je een partner kiest. Mijn goede vriendin, Suzan, zegt altijd, begin Parship dating te zien als een schoenwinkel, je wil niet rotzooien met de schoenen die je niet leuk vindt. Deze mentaliteit kan wonderen doen voor iedereen.

Serieus daten via Parship dating

Laten we afspreken dat je klaar bent met spelletjes via Parship dating. Er is geen ruimte om “iemand het voordeel van de twijfel te geven” of “gewoon op één date te gaan om te zien of je zijn persoonlijkheid leuk vindt”. In dit stadium moet je je aangetrokken voelen tot iedereen met wie je uitgaat. Je tijd is kostbaar en je wilt het niet verspillen aan het uitgaan met mensen die je alleen maar, zogezegd, aantrekt of iemand die misschien een goede persoonlijkheid heeft. Wanneer je een partner voor de lange termijn selecteert, is het van vitaal belang dat je je tot hen aangetrokken voelt. Als je meedogenloos bent, weet je ook dat je op elk moment van gedachten kan veranderen. Als je op een paar afspraakjes gaat met iemand (tot wie je je je aangetrokken voelt) en je voelt de vonk niet, dan is het prima. Verander van gedachten. Laat ze gaan, en selecteer iemand anders via Parship dating.

Afspraak maken

Maak een wensenlijst en een Deal-Breakers lijst

Je moet beide lijsten maken voordat je met de rechtermuisknop een partner selecteert via Parship dating. En dan kun je ze gebruiken als maatstaf voor je selectie.

De wensenlijst is een lijst van de diepe waarden die je in je bezit hebt en die je in een partner zoekt. Bijvoorbeeld; heeft een goede relatie met hun moeder, heeft financiële stabiliteit, is extravert, enz. De dingen op de wensenlijst kunnen enige tijd duren voordat je ze ontdekt. Het is onwaarschijnlijk dat je echt gaat weten hoe zijn relatie met zijn moeder is op de eerste date. Maar terwijl je elkaar leert kennen, verzamel je informatie om te zien of je partner deze waarden al dan niet bezit.

De Deal-Breakers lijst bevat gedragingen die een beetje makkelijker te herkennen zijn, dit zijn over het algemeen dingen die je kunt identificeren aan de hand van iemands profiel of binnen de eerste paar data. Bijvoorbeeld, deze kunnen voor sommige mensen de deal-brekers zijn; roker, workaholic, enz.

Het is belangrijk dat je beide lijsten hebt gemaakt voordat je op zoek gaat naar een partner via Parship dating, je kansen op succes worden zo een stuk groter bij Parship dating.

Door jasper