rush poppers

Seks kan voor velen spannend zijn, maar voor sommige ook helemaal niet meer. Dan is het de normaalste zaak van de wereld en kan het soms ook als saai worden ervaren. Dat is natuurlijk niet fijn en veel koppels zullen dan gaan proberen iets nieuws te proberen onder de dekens. Sommige koppels kiezen dan bijvoorbeeld voor anale seks. Dit is iets waar je wel voorzichtig mee moet zijn want wanneer je het niet goed doet kan het veel pijn doen. Gelukkig zijn er ook middelen die hierbij helpen zodat alles zo prettig mogelijk zal voelen. Naast glijmiddel kun je dan ook gebruik maken van rush poppers. Dit is een vloeistof die ervoor zorgt dat je meer geniet tijdens de seks. De vloeistof zelf neem je echter niet in, alleen de dampen die van de vloeistof afkomen.

Kringspier

Hoe kunnen rush poppers dan helpen bij anale seks? Dat is een goede vraag, want de poppers zorgen namelijk voor verschillende dingen. Een van de dingen zal dus zijn dat je meer geniet van het geslachtsgemeenschap, maar ook zal bijvoorbeeld de kringspier meer ontspannen. Dan doe het dus minder tot helemaal geen pijn wanneer je anale seks wilt gaan proberen. Het is dus ook zeker een aanrader wanneer je voor de eerste keer anale seks wilt gaan proberen.

rush poppers

Slik het niet in!

Zoals net ook al is gezegd is het niet de bedoeling dat je de rush poppers vloeibaar inneemt. Dit advies is ook ten strengste op te volgen omdat je anders in een levensbedreigende situatie terecht komt. Mocht je dan wel per ongeluk poppers vloeibaar innemen is het verstandig om direct de huisarts te bellen om meteen met een oplossing te komen. Mocht je naar de huisarts gaan neem het flesje dan ook mee zodat ze precies kunnen zien wat je hebt ingenomen.

Door jasper