Voor ouderen wordt het steeds moeilijker om mensen te ontmoeten. Vaak werken ze al langere tijd in dezelfde plek en komen weinig nieuwe mensen tegen van dezelfde leeftijd. Als je ook niet langer de leeftijd hebt om elk weekend de kroeg in te duiken of een avondje te gaan dansen kan het moeilijk worden om mensen te ontmoeten. Het is ook moeilijk om te weten wanneer iemand die op leeftijd is wel of geen partner in het leven heeft. Een reden voor ouderen om niet snel op mensen af te stappen. Dus waar vind je iemand als je al op leeftijd bent?

 

Online daten

Dit digitale tijdperk heeft zo zijn nadelen, maar neemt ook veel mogelijkheden met zich mee. Als je een beetje handig bent met de computer, en dat zijn zelfs mensen op leeftijd, is online daten een uitkomst. Er zijn veel datingsites die zich alleen richten op vijftigplussers.

 

Seniorengeluk

Seniorengeluk.nl is een datingsite voor vijftigplussers die zich alles behalve uitgeblust voelen. En nog steeds op zoek zijn naar liefde. Je kunt er voor verschillende redenen terecht;  een serieuze relatie, een date of vriendschap. Seniorengeluk is een waar begrip onder de vijftigplussers. De website heeft jarenlange ervaring op het gebied van  online daten. En verwelkomen elke maand wel duizenden nieuwe leden. Het is een snelle en goed functionerende website en wanneer je toch moeilijkheden ondervindt kun je altijd terecht bij de telefonische helpdesk. De website biedt een veilige chatmogelijkheid aan, waardoor het contact met andere deelnemers makkelijk en soepel verloopt. Seniorengeluk begrijpt dat online veiligheid belangrijk is en biedt daarom tips en adviezen om veilig anoniem online te kunnen daten.

 

Hoe werkt seniorengeluk.nl

Wanneer je ingeschreven staat bij seniorengeluk.nl kun je een eigen profiel aanmaken, zo kun je laten zien wie jij bent, wat je hobby’s zijn en waar je interesses liggen. Er is een zoeksysteem waarmee je kunt zoeken naar geschikte dates. Je kunt de leeftijd afstellen van 45 jaar tot 99 jaar en bij elke leeftijdscategorie zijn er veel singles deelnemers. Je krijgt toegang tot alle andere profielen waar je op kunt kijken, waar de interesses en hobby’s van de andere ligt. Wanneer je geïnteresseerd bent in iemand kun je diegene direct een bericht sturen. Wanneer hij of zij het bericht ontvangt zal diegene ook een kijkje nemen op jouw profiel. Wanneer diegene ook in jou geïnteresseerd is stuurt hij of zij jou een berichtje terug. Het is een veilige manier van daten, omdat de site gebruik maakt van een anonieme postbus. Op de website staan allerlei succesverhalen waar je kunt lezen hoe veel anderen je voor zijn gegaan op de website.

 

Kosten

Inschrijven op seniorengeluk kan gratis, maar dan krijg je geen toegang tot de hele profielen. Je kunt dan bijvoorbeeld alleen de hoofdfoto te zien krijgen. Op de website moet je betalen door middel van credits die je kunt krijgen. Een lidmaatschap van 15 dagen is €14,99, 30 dagen kost €24,99 en voor 90 dagen betaal je €49,99.

 

 

Door jasper