Wist je dat je je eigen jassen kan bedrukken? Ik heb een bedrijf gevonden, Maxilia, en daar heb je hele mooie, goede jassen, waar je dan je eigen logo op kan bedrukken. Nu ben ik gek op het eigen maken van spullen. Dit klinkt een beetje gek, maar ik denk dat je met een boel creativiteit genoeg kan doen om iets leuker of sfeervoller te maken. Nu zoek ik al een tijdje een nieuwe winterjas en ben ik dol op logo’s bedenken. Dus nu wil ik een creatieve logo op de jassen laten bedrukken.

33307_grijs_zwart

Jassen ja?

Je hoort het goed, ik wil meerdere jassen bestellen. Elk met een uniek logo. Mijn vriendje wil namelijk ook een nieuwe jas en ik heb er een gevonden die hem hopelijk mooi gaat staan. Ik wil dit natuurlijk wel eerst met hem checken. En voordat je denkt, dit stelletje gaat in dezelfde jas lopen, ik zorg wel voor twee verschillende modellen, haha. Je kent het wel, die stelletjes die er hetzelfde uitzien. Ook is het logo natuurlijk anders. Ik vind het echt leuk hoe je dit soort dingen kan personaliseren. Zo wil ik ook graag pennen bestellen bij Maxillia, met mijn tekening erop, maar daar moet ik nog even over nadenken, omdat je het dan in grote getallen af moet nemen, en dat is natuurlijk nog vreemd, want wat moet ik zelf met zoveel pennen? Maar misschien straks, wanneer ik mij heb ingeschreven bij de KvK.

39312_rood

Door jasper