Daten is een ontzettend leuk onderdeel van vrijgezel zijn; meestal dan. Wanneer je op date gaat, ga je toch meer verzorgd de deur uit. Je trekt een leuke outfit aan, doet make-up op en verzorgt je haar. Tot slot spuit je een luchtje op en dan ben je er echt klaar voor. Het grote probleem onder vrouwen is het hebben van idee, dat er niks leuks in de kast ligt. Een kledingcrisis van het hoogste niveau. Door middel van dit artikel, willen wij jou inspiratie geven over het kiezen van een leuke date-outfit. Wil jij graag geïnspireerd raken? Lees dan snel verder.

Een outfit voor een casual tot fancy date

Een casual date is een date waar je niet perse hoeft na te denken over kledingvoorschriften. Een casual date kan bestaan uit het drinken van een drankje bij een bar, tot aan het bezoeken van een museum. Het leuke aan het samenstellen van een outfit voor een casual date, is dat je verschillende stijlen kan combineren.

Kies er bijvoorbeeld voor door een t-shirt met jeans te combineren met schoenen met een hak. Dit kunnen zowel pumps zijn, als een laarsje met hak. Op deze manier kleed je je subtiel voor de casual date, maar benadruk je wel je vrouwelijkheid. Is de locatie van de date chique? Dan zit je met de kleur zwart altijd aan het juiste adres. opvallende accessoires zullen de kers op de taart zijn.

Een outfit voor een outdoor date

Heb jij een date in de buitenlucht? Dan is comfort altijd belangrijker dan het dragen van de laatste modetrends. Een goede tip voor outdoor dates is om meerdere lagen aan te trekken. Het weer in Nederland is zeer onregelmatig, waardoor de temperatuur snel verandert. Door middel van lagen, kun je je snel aanpassen.

Kies voor de outfit een item met een opvallende kleur. Het maakt niet uit of dit een trui, broek of een paar schoenen zijn. Dat geeft een knallend effect wanneer je in de natuur staat en het laat de indruk achter dat je een vrolijk persoon bent. Wel zo belangrijk bij een date.

Door Redactie